•  |

Recepty

Kurací vývar

Na prípravu budete potrebovať tieto suroviny:

  • 150g Kuracie stehna
  • 50g ryžové rezance
  • 50g mrkva
  • 50g petržlen
  • 25g pór
  • 25g zázvor
  • 4PL sójovej omáčky
  • 1l vody

Príprava surovín:

KURACIE STEHNÁ:

zbavíme kože

ZELENINA:

mrkvu a petržlen pokrájajte na tenučké pásiky

pór na tenké kolieska

zázvor na maličké kocky

Postup

Rezance uvarte podľa návodu na sáčku a uvarené dajte bokom.

Do ďalšieho hrnca pridáme vodu, stehná, sojovu omáčku a zázvor. Necháme variť až kým sa nebude mäsko oddeľovať od kosti.

Potom vyberieme stehná zvlášť na tanier a odoberieme mäso od kosti, polievku precedíme ces sítko do čistého hrnca.

Do čistého vývaru pridáme naspäť už mäso bez kosti, mrkvu, petržlen,  pór a necháme na chvílu prevrieť.

Do misky vložíme rezance a pridáme vývar s mäskom a zeleninou.

Viď. obrázok

Dobrú chuť.

Poznámka:

Uvedené gramáže v receptoch sú prispôsobené konkrétne na moju osobu.

Ak ste môj klient tak dodržiavajte gramáže podľa svojho stravovacieho plánu pre dosiahnutie požadovaného výsledku.

Ak nieste ešte klientom a máte záujem dozvedieť sa aké gramáže sú vhodné pre vás, aby ste dosiahli požadovaný výsledok vo vašej premene, kontaktujte ma.

Rád  pomôžem.

Kurací vývar