Recepty
Kurací vývar
Na prípravu budete potrebovať tieto suroviny:
- 150g Kuracie stehna
- 50g ryžové rezance
- 50g mrkva
- 50g petržlen
- 25g pór
- 25g zázvor
- 4PL sójovej omáčky
- 1l vody
Príprava surovín:
KURACIE STEHNÁ:
zbavíme kože
ZELENINA:
mrkvu a petržlen pokrájajte na tenučké pásiky
pór na tenké kolieska
zázvor na maličké kocky
Postup
Rezance uvarte podľa návodu na sáčku a uvarené dajte bokom.
Do ďalšieho hrnca pridáme vodu, stehná, sojovu omáčku a zázvor. Necháme variť až kým sa nebude mäsko oddeľovať od kosti.
Potom vyberieme stehná zvlášť na tanier a odoberieme mäso od kosti, polievku precedíme ces sítko do čistého hrnca.
Do čistého vývaru pridáme naspäť už mäso bez kosti, mrkvu, petržlen, pór a necháme na chvílu prevrieť.
Do misky vložíme rezance a pridáme vývar s mäskom a zeleninou.
Viď. obrázokDobrú chuť.
Poznámka:
Uvedené gramáže v receptoch sú prispôsobené konkrétne na moju osobu.
Ak ste môj klient tak dodržiavajte gramáže podľa svojho stravovacieho plánu pre dosiahnutie požadovaného výsledku.
Ak nieste ešte klientom a máte záujem dozvedieť sa aké gramáže sú vhodné pre vás, aby ste dosiahli požadovaný výsledok vo vašej premene, kontaktujte ma.
Rád pomôžem.